Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Didim’de, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak adına, Didim Belediyesi Hoşgeldin Bebek ekibi tarafından içerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu paket hediye ediliyor.

        Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı ile sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projelerden birisi olan “Hoşgeldin Bebek” projesi vatandaşlarza ulaşmaya devam ediyor.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Hoşgeldin Bebek ekibi, ilçede ikamet eden ve yeni bebek telaşı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak adına aileleri ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında ekip tarafından içerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu Hoşgeldin Bebek paketini ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın mektubunu ulaştırıyor.

        Hoşgeldin Bebek faaliyetinin başladığından bu yana onlarca aileye ulaştıklarını ifade eden Başkan Deniz Atabay, “Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve mutlu bir Didim'de geleceğe adım atmaları için daima yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa