Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK/DİDİM (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Didim ilçesinde, ormanlık alanda yiyecek bulamayan domuz sürüsü yerleşim yerlerine indi. Bahçelerde ve çöp bidonlarında yiyecek arayan domuz sürüsü, mahallede panik yarattı.

        Didim ilçesinin Akbük Mahallesi'nde ormanlık alanda yiyecek bulamayan domuz sürüsü, yerleşim yerine inerek 1001 Cadde'de yer alan sitelerin çevresinde dolaşıp evlerin bahçelerinde ve çöp bidonlarında yiyecek aradı. Köpeklerin sürekli havlaması üzerine evlerinden çıkan vatandaşlar, bahçelerine kadar gelen domuzları gördüklerinde şaşkınlığa uğradı.

        Mahallede bir süre panik yaratan yaban domuzu sürüleri, yerleşim yerlerinden hızla ayrılarak ormanlık alanda gözden kayboldu.DHA-Genel Türkiye-Aydın Bahattin ALBAYRAK

        2020-06-01 19:56:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa