Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cemal YILDIRIM/AYDIN, (DHA)AYDIN'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda kurulu olan inşaat iskelesinin 3'üncü katında mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerini çalışmasıyla kurtarıldı.

        Hasanefendi Mahallesi 1908 Sokak'ta tadilatı yapılan apartmana kurulan iskeleye çıkan kedi, inemedi. Kısıtlama nedeniyle evlerinde bulunan vatandaşlar, kediyi fark edip itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye erleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ancak kedi, inşaat iskelesi üzerinden bulunduğu apartmandaki boş dairelerin balkona kaçtı. Uzun uğraşlar sonucu kedi, yakalandı. Kedi taşıma çantasına yerleştirilen kedi, kurtarıldı. Kurtarma çalışmalarını izleyenlerinden Meltem Aydın, "Sağ olsunlar çok kısa süre içerisinde geldiler ve kurtardılar" dedi.DHA-Genel Türkiye-Aydın Cemal YILDIRIM

        2020-05-23 14:26:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa