Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışmalarından biri olan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokakta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

        Nazilli Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Kanal Yolu Projesinde sona gelindi. Geçtiğimiz ay araç trafiğine açılan yolda kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

        Kovid19 ile mücadele çalışmalarının yanı sıra rutin belediyecilik faaliyetlerini de sık sık denetleyerek daire müdürlerinden bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Mehmet Yüzügüler Sokak’ta da incelemelerde bulundu.Mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinleyen Özcan, Nazilli’de hiçbir sorunun baki kalmayacağını söyledi.

        Başkan Özcan, hazırlanan program çerçevesinde ilçedeki cadde ve sokakların tamamında ihtiyaç ivediliği göz önünde bulundurularak bakım, onarım ve tadilat çalışması yapılacağını kaydetti.

        Çalışmalarından dolayı Başkan Özcan ve ekibine teşekkür eden mahalle sakinleri, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Burada büyük bir çalışma yapıldı ve yolumuz çok güzel oldu. Araçlar ve yayalar hiçbir sorun yaşamıyor. İnşallah Nazilli'mizdeki diğer yollarda bu şekilde yapılır. Hem alt yapısıyla hem de üst yapısıyla burası örnek bir yol oldu. Emeği geçen herkese mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa