Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile telekonferans yoluyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

        Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telekonferans yoluyla düzenlenen gündeme ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı.

        18 İYİ Partili belediye başkanın katıldığı toplantıda ilk söz alan Başkan Özcan oldu.

        Covid19 ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili İYİ Parti liderine bilgi veren Özcan, “Yeni tip korona virüs ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana gerekli önlemleri alarak çalışmalarımızı başlattık. Tüm cadde ve sokaklarımız ile kamuya açık alanların dezenfekte edilmesi, virüsün yayılımı noktasında büyük risk taşıyan pazar alanlarında gerekli tedbirlerin alınarak halk sağlığının korunması, bu süreçte hem sosyal hem de ekonomik anlamda zorluk çeken vatandaşlarımızın maddi ve manevi olarak desteklenmesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı yapılması ve tüm bunları yaparken rutin belediyecilik hizmetlerimizin aksamaması için ekip arkadaşlarımızla başarılı bir çalışma yürüttük” dedi.

        Alınan tedbirler doğrultusunda ilçe genelinde Nazilli kaynaklı korona virüs vakasına rastlanmadığını belirten Başkan Özcan, “Nazilli Vefa Sosyal Destek Grubu’na hizmet eden Nazilli Belediyesi 444 1 391 numaralı çağrı merkezimiz aracılığıyla bugüne kadar 50 bine yakın vatandaşımızın gıda, market ve sağlık ihtiyaçlarını karşılayarak halkımızın 7 gün 24 saat yanında olduk” sözlerini kaydetti.

        Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Özcan, desteklerinden dolayı İYİ Parti Lideri’ne teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa