Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki mezarlıklarda ve camilerde gerçekleştirdiği rutin temizlik ve bakım çalışmalarına ağırlık verdi.

        Efeler halkının Ramazan Bayramı süresince yoğun olarak ziyaret edeceği mekanlar arasında yer alan mezarlıklar, Efeler Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından detaylı bir şekilde temizleniyor. Çalışmalar, Baltaköy ve Gödrenli Mahalle Mezarlıklarında sürdürüldü. Mezarlıklarda bulunan yabani otlar, dikenler ve çalılar belediye çalışanları tarafından özenle temizlenirken korona virüs tehlikesine karşı yapılan ilaçlama çalışması ile de mezarlıklar dezenfekte edildi.

        Korona virüs salgınında normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte camilerin bayram namazı için açılması ihtimalini gözeten Efeler Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmeleri için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim Camisinde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Avluyu, cami girişini ve şadırvanı dezenfekte eden ekipler, caminin içini de özenle temizledi.

        Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, yaklaşan Ramazan Bayramı’nın kentte sağlıklı bir şekilde kutlanması için gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyerek, “Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana ortaya koyduğumuz mücadele ile ilçemizde virüsün yayılma tehlikesini olabildiğince azalttık. Bildiğiniz gibi korona virüs salgınında normalleşme sürecine geçilmesiyle İçişleri Bakanlığı bazı illerimizde sokağa çıkma yasağını kaldırdı. İlçemiz de sokağa çıkma yasağı uygulanmayan ilçelerden oldu. Yasağın kalkmasıyla birlikte Ramazan Bayramı’nda mezarlıkları ziyaret edecek olan vatandaşlarımız için tedbirler aldık. Ekiplerimiz temizlik ve ilaçlama çalışmaları ile halkımızın sağlıklı şartlar altında mezarlıkları ziyaret edebilmeleri için emek harcıyor. Camilerimizi de bayram namazı için açılma ihtimalini göz önüne alarak temizlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa