Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediyesi, Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede bütün dünyayı saran Korona virüs ile (Covid19) mücadele kapsamında çalışmalarını artırarak sürdürüyor.

        Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın büyük bir titizlikle yürüttüğü virüsle mücadele çalışmaları devam ediyor.

        Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve EfeMasa çalışanları, Umurlu Pazarı’nda ve Fatih Kapalı Pazar Yeri yanında kurulan açık pazar yerinde denetim yaptı. Denetimler boyunca, emniyet güçlerince güvenlik barikatı çekilen alanın girişçıkışlarında ateş ölçümü yapıldı, vatandaşların ellerine dezenfektan sıkıldı. Pazar yerlerindeki satıcılara maske ve eldiven dağıtılırken, tezgâhlar arasında güvenli mesafe oluşturuldu ve sosyal mesafe korunarak sağlıklı bir şekilde alışveriş yapılması sağlandı.

        Öte yandan vatandaşlar EfeMasa çalışanlarının dağıttığı broşürlerle Korona virüs hakkında bilgilendirilirken, tezgâhlarda satılan ürünlere dokunulmaması konusunda uyarılarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa