Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu, sağlık çalışanlarına koruyucu ekipman desteği sağlanması amacıyla kampanya başlattı.

        Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, yaptığı açıklamada; “Değerli Aydınlılar, yaşadığımız Korona virüs salgınında biz hekimler ve sağlık çalışanları olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Tabip Odamızın sınırlı bütçesiyle hekimlerimize kişisel koruyucu ekipman desteği sağlamaya çalıştık. Sahada hekimlerimizden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçların çok fazla olduğu görüldü. Bu nedenle sağduyulu tüm vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır. Yapacağınız katkılarla kişisel koruyucu malzeme alacağız. İlgili harcama bilgileri şeffaf şekilde www.aydintabipodasi.org.tr web adresimizde paylaşılacaktır. Desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, sizlerin sağlığı için özveriyle çalışmakta olduğumuzu bildiririz. Sizlerin sağlığı bizim için önemlidir. Evde kal, sağlıklı kal” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa