Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Tabip Odası tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını dolayısıyla vatandaşların sağlık kuruluşlarını meşgul etmemelerini belirterek evde kal çağrısında bulundu.

        Aydın Tabip Odası’ ndan yapılan açıklamada, “Değerli Aydınlılar, Çin’de başlayan ve bütün dünyaya yayılan korona virüs tehdidi altındayız. Bu salgında hepimize düşen görevler var. Biz hekimler ve sağlık çalışanlarının görevi vatandaşlarımıza halkımıza en iyi sağlık hizmeti sunmak. Bu arada da kendimizi koruyarak virüse maruz kalmamak. Ve baktığımız hastalara da bulaştırmamak. Sizlere düşen görev ise mecbur kalmadıkça evlerinizde kalmanız. Bu dönemde Özellikle de sağlık kuruluşlarını meşgul etmememiz gerekiyor. Gerek aile sağlığı merkezlerine ve gerekse hastanelere zorunlu olmadıkça lütfen gelmeyiniz. Bu kendi sağlığınız ve toplum sağlığı için son derece önemlidir. Dışarı markete bankaya gitmek zorunda kaldığınızda sosyal mesafeyi koruyunuz ve hijyen kurallarına uyunuz. Bu salgından Aydınımızın hiç vaka olmadan atlatması mümkün gözükmüyor. Salgının artması olağan sağlık hizmetlerin de aksamalar yaşanmaması, sağlık sisteminin çökmemesi için verilen talimatlara titizlikle uymalıyız. Biz hekimler ve sağlık çalışanları kendi sağlığımız kadar şehirde yaşadığımız, hizmet ettiğimiz vatandaşlarımızın da sağlığını çok önemsiyor, gerekli uyarıları yapıyoruz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa