Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Başkanlığında Gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu ve İl Pandemi Kurulu toplantılarında alınan kararlar açıklandı. Buna göre 28 Mart 2020 saat 17:00’den itibaren otobüsle şehirler arası yolculuk yapabilecek olanların şart ve durumları açıklandı.

        Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Suat Ekici katıldı.

        İl Koordinasyon Kurulu ve İl Pandemi Kurulu toplantısı sonucu aşağıdaki kararların alındığı duyuruldu.

        Açıklamada “Bu gün saat 17.00 itibariyle şehirlerarası otobüs yolculukları durdurulacaktır. Yalnızca ağır hasta olan ve hekim tarafından başka bir hastaneye sevk edilenler. Birinci derece akrabası vefat edenler ile son on beş gün içinde gelmiş olduğu şehirde kalacak yeri olmayanlar.Seyahat İzin Belgesiyle seyahat edebileceklerdir. Bu kural ikameti farklı ilde olan çalışanları da kapsamaktadır” denildi.

        “Özel araçlarla seyahat tavsiye edilmemektedir”

        Açıklamada; “Özel araçlarla seyahat serbest olmakla birlikte tavsiye edilmemektedir.

        Şehrimize girişçıkışlarda ve yol boyunca sağlık ve güvenlik görevlilerimiz seyahat izin belgesi kontrolü ve sağlık kontrolü yapacaklardır” denilerek Seyahat İzin Belgeleri’nin de terminalde oluşturulacak bürodan alınacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa