Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, koronavirüs salgınıyla mücadelede kapsamında büyük fedakarlık örneği göstererek çalışmalarını sürdüren sağlık, emniyet, jandarma ve zabıta personellerini unutmadı.

        Koronavirüs salgını nedeniyle aralıksız ve fedakarca çalışan sürdüren sağlık, emniyet, jandarma ve zabıta personellerine Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan tam destek geldi. Salgının ortaya çıkmasının ardından ilçe merkezi başta olmak üzere Koçarlı’ya bağlı tüm mahallelerde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Kaplan, sürdüren sağlık, emniyet, jandarma ve zabıta personellerine börek ikramında bulundu.

        Alınan tedbirler kapsamında ilçe halkının #EvdeKal sloganına kulak verdiğini belirten Kaplan, “Ülkece salgınla mücadeleye başladığımız günden bu yana, sağlığımız ve güvenliğimiz için evlerine gitmeden mücadele eden sürdüren sağlık, emniyet, jandarma ve zabıta personellerine minnettarız. Bizler evdeyiz ancak dualarımız onlarla” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa