Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Covid19 virüsünün neden olduğu etkileri ve üyelerinin yaşadıkları sorunları gerekli makamlara iletildiğini söyledi.

        Korana virüsün (Covid19) neden olduğu ekonomik, sosyal, psikolojik ve fiziki anlamda yaşattığı zorlu günlerde birlikte hareket etmenin altını çizen Nejat Sağel; “Söke Ticaret Borsası yönetimi olarak ekonomik zorlukların çözümü için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne üyelerimizin sorunlarına ilişkin raporlarımızı ilettik ve iletmeye devam edeceğiz. Birlik Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu da elde edilen sonuçları gerekli mercilere iletti. Dileğimiz olumlu ekonomik anlam da iyileştirmelerin devam ettirilmesi ve arttırılmasıdır. Sağlıkta ve ekonomide yaşanan bu kriz ortak akıl, sürat, çözüm odaklılık ve dayanışma ile aşılacaktır. Sizlerden ricam bu zorlu günleri birlik ve beraberliğimizle geride bırakmaktır. Sağlığımız için getirilen tedbir ve kurallara uyalım. Mümkün olduğunca evden çıkmamaya özen gösterelim. Bu zorlu günleri birlikte atlatalım” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa