Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DSİ 21. Aydın Bölge Müdürlüğü görevini 3 yıldır yürüten Mehmet Akif Balta, DSİ 6. Adana Bölge Müdürlüğü’ne atandı. Balta’nın yerine ise, DSİ 18. Isparta Bölge Müdür yardımcısı Göktuğ İlter atandı.

        DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “07 Şubat 2017 tarihinden bu yana DSİ 21. Aydın Bölge Müdürü olarak görev yapan Aydın, Denizli ve Muğla illerimizde birçok yatırıma imza atan Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Balta, DSİ 6. Adana Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü olarak atanmış olup, yerine DSİ 18. Isparta Bölge Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, DSİ 21. Aydın Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü olarak atanmıştır. Yeni Bölge Müdürlerimize başarılar diler, kurumumuza ve bölgelerimize hayırlı olmasını dileriz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa