Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Söke Meryem Yazıcıoğlu Yurdu’nun, yurt dışından gelmesi muhtemel vatandaşlar için hazır tutulduğu ama yurda herhangi bir misafir girişinin olmadığı açıklandı.

        Aydın Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “20.03.2020 tarihinde Kuşadası Limanına gelmesi muhtemel gemide 158 Türk Vatandaşımızın 14 gün konaklayabilmesi için Söke Meryem Yazıcıoğlu Yurdumuz hazır tutulmuştur. Ancak her hangi bir misafir girişi olmamıştır. Söke ilçemiz de dahil olmak üzere İlimiz genelindeki KYK yurtlarında gözlem altında bulunan her hangi bir vatandaş bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın, resmi makamlar tarafından yapılan açıklamalar dışındaki haber ve bilgilere itibar etmemeleri koronavirüs salgını ile mücadelede önem arz etmektedir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa