Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen “Okuyuverin Gari Nazilli Kitap Fuarı”, 21 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Sümer Rekreasyon Alanı’nda kitapseverlerle buluşacak.

        Kültür ve sanat şehri Nazilli, 21 Şubat1 Mart tarihleri arasında birbirinden farklı etkinliklerle pek çok ünlü ismi ağırlayacak. 10 gün sürecek olan fuar, Sümer Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek.

        Program kapsamında 51 yerel ve ulusal yazar, 62 yayınevi, 100 bine yakın kitap okurlarla buluşacak.

        Tüm kitapseverleri fuara davet eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazilli’mizde büyük ve güçlü bir etkinliğe imza atıyoruz. Pek çok ünlü kalemi ilçemizde ağırlayacağımız için heyecanlı ve gururluyuz. Fuarımızın açılışını 21 Şubat Cuma günü saat 11.00’de Sümer Park’ta gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizi ve tüm kitapseverleri fuarımıza bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa