Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Köşk ilçesinde Okan D., iddiaya göre borç para istemek için evine gittiği iş arkadaşı Nurhan Erkan'dan olumsuz cevap alınca, çıkan tartışma sonucu bıçakladı. Gürültü üzerine odasından çıkan Erkan'ın oğlunun çığlıkları üzerine Okan D. evden kaçarken, yaralı kadın ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Olay, saat 22.00 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi Değirmen Sokak'ta bulunan evde meydana geldi. İncir fabrikasında çalışan Okan D., iddiaya göre borç para istemek için kocası M.E.'nin evde bulunmadığı sırada iş arkadaşı olan Nurhan Erkan'ın evine gitti. Erkan ve Okan D., bir süre konuştuktan sonra, ikili arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyümesi üzerine Okan D., Nurhan Erkan'ı bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, gürültü üzerine odasından çıkan oğlu S.E. çığlık atınca Okan D. hızla evden kaçtı.

        Erkan'ın yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu arada komşusu F.K., çok kan kaybeden Erkan'ı otomobille Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Tedaviye alınan talihsiz kadın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

        Olayla ilgili soruşturma başlatılan polis, görgü tanığı Erkan'ın oğlu S.E.'nin ifadesi doğrultusunda şüphelinin Okan D. olduğunu belirledi. Polisin yaptığı çalışma ile Okan D., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Okan D., polis merkezinde verdiği ilk ifadesinde paraya ihtiyacı olduğunu ve Nurhan Erkan'ı, kendisine borç para vermediği için çıkan tartışmanın ardından bıçakladığını söylediği öğrenildi. 

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa