Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'ın Çine ilçesinde Fatma Ö. (66), 15 metrelik su kuyusuna atlayarak, yaşamına son verdi. Yakınları, Fatma Ö.'nün bir süredir mide ağrısı çektiğini öne sürdü. 

        Çine'nin kırsal Evciler Mahallesi'nde yaşayan, evli ve 3 çocuk annesi Fatma Ö., saat 08.00 sıralarında, komşusunun bahçesindeki su kuyusunun başına gitti. Yakınlarının süredir mide ağrısı şikayeti olduğunu söylediği Fatma Ö., kendisini 3'te 1'i suyla dolu, 15 metre derinliğindeki kuyuya bıraktı. Fatma Ö.'nün kuyuya atladığını gören yakınları, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis'e haber verdi. İhbarla bölgeye gelen itfaiye ekipleri, halatla indikleri kuyudan Fatma Ö.'yü çıkardı. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Fatma Ö.'nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Fatma Ö.'nün cansız bedeni, otopsi için Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, Fatma Ö.'nün intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa