Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Sürav, Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş ve Başkan Vekili Nuri Yaşayan Söke Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

        Ödemiş Ticaret Odası Başkanları ilk olarak Söke Ticaret Borsasını ziyaret etti. Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay’ın da bulunduğu Borsa ziyaretinde Ödemiş heyetini Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Genel Sekreterimiz Hülya Erman Aydoğan karşıladı. Borsada pamuk analiz laboratuvarı, zeytinyağı analiz laboratuvarı ve buğday analiz laboratuvarının tanıtımı yapılırken, Söke ticareti ve üyelere yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

        Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Sürav, Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş ve Başkan Vekili Nuri Yaşayan Borsa ziyareti sonrasında Söke Ticaret Odası’na geçti. Burada Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ve Meclis Başkanı Veysel Kara başta olmak üzere Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Ödemiş Heyeti, Ticaret Odalarının faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

        “Kemalpaşa Evleri'ni gezdiler"

        Daha sonra Söke Ticaret Odası konuklarına Söke’nin tarihi Kemalpaşa Mahallesi evlerini gezdirdi. Bu gezide Söke Belediyesi arkeoloğu Sezgin Sukayar rehberlik ederken; Söke’nin tarihi ve kültürel yapısı ile ilgili bilgiler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa