Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Yörükler Kültür Dayanışma ve Yaşatma Derneği’nde göreve seçilen Sinan Çetin başkanlığındaki yeni yönetim, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

        Didim Yörükler Kültür Dayanışma ve Yaşatma Derneği’nde göreve yeni seçilen Dernek Başkanı Sinan Çetin ve yönetimi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

        Ziyaret esnasında dernek yönetimi ve Başkanı Sinan Çetin, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a adının yazılı olduğu yağlık hediye etti. Başkan Atabay, Yörüklere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        Ziyaret ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Dernek Başkanı Sinan Çetin, “Başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımızı, 1 Mart 2020 günü Didim Tavşanburnu Tabiat Parkı’nda düzenlenecek olan Yörük Günü şölenine davet ettik. Yapmış olduğumuz etkinliklerde bizlere her zaman destek olan Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa