Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, vatanı ve milleti için canlarını feda eden şehitlerin gençler tarafından her daim minnetle anılacağını belirterek, “Minnet, şükran ve dualar onlaradır. Ruhları şad olsun” dedi

        Türkiye’nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" sözlerinin ardından vatandaş ve eğitimci olarak vatanını ve milletini gönülden seven, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmenin önemini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa