Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında, gerçekleşen protokol törenine katıldı.

        YÖK Konferans Salonu’nda YÖK Başkanı Prof. Dr. M. Yekta Saraç ve Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımlarıyla gerçekleşen protokol töreninde, ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Veteriner Fakültesi Dekanı Cavit Kum, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan ile Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ali Kaptan ve Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Ulutaş ile Doç. Dr. Göksel Erbaş yer aldı.

        Protokol; altyapı, personel, eğitim, ArGe, etkinlik, öğrenci/çiftçi eğitimi ve tarımsal yayım hizmetleri gibi konulara ilişkin süreçlerin iş birliği içerisinde yürütülmesini sağlamak amacını taşıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa