Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında yaklaşık 5 bin öğrenciye güvenli internet kullanımı ve sosyal medya bağımlılığı anlatıldı.

        Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan “Güvenli İnternet Kullanımı ve Sosyal Medya Bağımlılığı” projesi tamamlandı. Proje kapsamında 2 ay önce başlayan seminerlerde Efeler ilçesinde bulunan 50 okulda eğitim öğretim gören yaklaşık 5 bin öğrencinin yanı sıra öğretmen ve idarecilere ulaşıldı. Projenin son semineri, Efeler Halk Eğitim Merkezi’nde Zübeyde Hanım Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

        Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Bilişim Uzamanı Polis Memuru Uğur Bulut tarafından gerçekleştirilen seminerde, öğrencilere güvenli internet erişimi, güvenli sosyal medya, sosyal medya ve internet bağımlılığı konularında bilgiler verildi. Video ve fotoğraf gösterimleriyle güvenli internet kullanımı, internette bilgi güvenilirliği, internet bağımlılığı, banka hesaplarının güvenilirliği, internet üzerinden güvenli alışveriş ve bilinçli sosyal medya kullanımı hakkında bilgilendirme yapılan seminerde, öğrenciler merak ettikleri konuları da sorucevap şeklinde öğrenme fırsatı buldu.

        Seminere katılan öğrenci ve öğretmenlere, "Sanal dünyada güvende misiniz siber suçlar ve güvenlik" broşürü dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa