Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyespor’un tecrübeli kaptanı Zafer Özden dalya diyecek.

        İlk olarak 20152016 sezonunda siyah beyazlı forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Zafer Özden 20192020 sezonun ilk yarının son karşılaşması olan Gölcükspor maçı ile 10’üncü resmi maçına çıkacak. Nazilli Belediyespor’da görev aldığı yıllarda toplam 6483 dakika forma giyen Özden, 8 gol atma başarısı gösterdi. Özden görev aldığı bu sürelerde 33 sarı kart görürken, kırmızı kart görmedi.

        “Mutluluğumun tarifi yok”

        Naz Naz‘la 2015 yılında tanışan ve 3 sezon geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu Zafer Özden,’’Kulübümle çıkacağım 100. Maç benim için büyük bir onur büyük bir gurur. Mutluluğumun tarifi yok. Bana bugüne kadar güvenen destek veren taraftarlarımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim inşallah sezon sonu bu kutlu forma ile şampiyonluğu kutlamak nasip olur bizlere” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa