Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Çine ilçesinde, yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hastaneye kaldırıldı. Bugün için hastane randevuları bulunan yaşlı çift, hastaneye gitmeyince oğulları tarafından baygın halde bulundu.

        Olay Şevketiye Mahallesi’nde Yuvam Yapı Kooperatifi’ndeki üç katlı apartmanın birinci katındaki dairede saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 79 yaşındaki Veli O. ile eşi 71 yaşındaki Felekşan O. sabah namazını kıldıktan sonra kömür sobasını yakarak uyudu. Öğlen saatlerinde komşuları, yaşlı çifti ziyaret etmek istedi. Yaşlı çift kapıyı açmadı. Yaşlı çiftin bir gün öncesinden komşularına hastaneye kontrole gideceklerini belirtmesi üzerine durumdan şüphelenen komşuları hastaneye gitti. Hastaneye gitmedikleri anlaşılan yaşlı çiftin, başlarına bir durum geldiğinden endişelenen komşuları oğulları M.O’ya haber verdi. Yaşlı çiftin oğulları M.O çilingir yardımı ile evin kapısını açtırarak içeriye girdi. Anne ve babasını yataklarında uyandıramayan M.O hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen yaşlı çifti ambulansla Çine Devlet hastanesine kaldırdı. Yaşlı çift tedavileri için Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa