Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenipazar ilçesinde yetiştirdiği dananın saldırması sonucu ağır yaralanan Din Kültürü Öğretmeni Reşat Aslım tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Aydın’ın Yenipazar ilçesi Merkez Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Reşat Aslım, yetiştirdiği dananın saldırısına uğramıştı. Yaklaşık bir tonluk dananın saldırması sonucu ağır yaralanan Aslım, olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil Servis Ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış oradan da Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Göğüs bölgesine aldığı boynuz darbeleri sonucu durumu ağır olan Aslım hemen ameliyata alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti. Öğretmen Aslım’ım ölüm haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa