Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da öğrenim gören üniversiteli gençler Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü anısına yürüyüş gerçekleştirdi.

        "ÜniTrekking" etkinlikleri kapsamında yapılan yürüyüşte Yukarı GörleArapapıştı Kanyonu rotasını yürüyen gençler 13 kilometrelik yürüyüşün ardından kanyonun zirvesinde Atatürk posteri ve Türk bayrağı açtı.

        Yürüyüşte gençlere Büyükşehir Belediyesi'nin rehberleri ve eğitmenleri de yürüyüş yapılan rotalardaki tarihi yapıların tanıtılması için eşlik etti. Üniversite gençlerine yönelik düzenlenen ve bu hafta ilki gerçekleştirilen yürüyüşlerin her hafta yapılması planlanıyor.

        Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise amaçlarının Aydın'a üniversite eğitimi için gelen gençlere Aydın'ın doğal ve tarihi güzelliklerini görmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Başkan Çerçioğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılmasının yıldönümünde yapılan yürüyüşe katılan gençleri tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa