Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi’nde, ‘Organ Bağışı Farkındalık Etkinliği’ düzenlendi.

        Seminere; Söke İşletme Fakültesi ve Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, akademik ve idari personeli ile basın mensupları katıldı.

        İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç yaptığı açıklamada, organ bağışının önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Genç, herkesin bir engelli adayı olduğu gibi herkesin ailesinin veya yakınlarının organ bağışına, kan bağışına her an ihtiyacı olabileceğini, bu nedenle organ bağışı konusunda duyarlılık sahibi olunması gerektiğini belirtti.

        Etkinlikte; Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy ve Dr. Fatma Burcu Türkmen; organ bağışının önemi, dikkat edilmesi gereken noktalar, organ bağış kartının nasıl alınacağı konusunda seminer verdiler.

        İlçe Sağlık Müdürlüğü ayrıca tüm gün boyunca fakülte bahçesinde, organ bağışına farkındalık oluşturmak için stant açarak organ bağışlamak isteyen öğrenci ve personelin kayıtlarını aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa