Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi 268 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

        İlçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden Nazilli Belediyesi ekipleri, 268 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

        Yaklaşık 2 bin 250 metrekare alanda çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “375 metre uzunluk ve 6 metre genişlikteki 268 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Nazilli Belediyesi olarak yollarıyla örnek, sosyal projelerde ilklere imza atan ve 7’den 70’e toplumun her kesimini kucaklayan bir hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun yaya ve araç trafiğine açılacağını müjdeleyen Alıcık, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Etaplar halinde sürdürdüğümüz yol çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecek. Elektrik, doğalgaz, internet ve telefon altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarımızda parke taşı döşeme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa