Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan checkup uygulamasının tanıtılması için Aydın’da toplantı düzenlendi.

        Aydın’da checkup uygulamasının ilk iki oturumu Aydın ve Söke’de gerçekleştirildi. Aydın Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları Hastanesi toplantı salonunda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz başkanlığında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı Candal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Sarıerler, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Taner Balbay ve Efeler, Çine, Karpuzlu, İncirliova, Germencik, Köşk, Koçarlı bölgesindeki aile hekimlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Bu kapsamda checkup uygulaması tanıtımı ile birlikte karşılıklı görüş alışverişi sağlandı. Aydın’da sağlık alanındaki genel sorun ve tespitlerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

        CheckUp uygulamasının tanıtımına yönelik ikinci toplantı Söke Devlet Hastanesi toplantı salonunda yapıldı. Buradaki toplantıda checkup uygulaması ile birlikte kanser taramaları, lohusa izlemleri, gebe demir destek programları, gelişimsel kalça displazisi, sağlıklı beslenme ve hareketli hayat hakkında görüş belirtilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa