Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Didim’de önceki gün su borusunun patlaması sonucu meydana geldiği iddia edilen trafik kazasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

        Aydın ASKİ’den yapılan açıklamada; “Genel Müdürlüğümüzce yapılan inceleme çalışmaları sonrasında habere konu trafik kazasının Didim – Akbük yolu Atanaj Caddesi üzerinde bulunan içme suyu isale hattında yaşanan arıza sebebiyle meydana geldiği iddiasının gerçekdışı olduğu tespit edilmiştir. Bilinmeyen bir sebeple meydana gelen kazada Genel Müdürlüğümüzün kesinlikle sorumluluğu bulunmamaktadır. Öte yandan cadde üzerinde arıza sebebiyle herhangi bir çöküntü ya da trafiği engelleyecek bir tahribat yaşanmayıp, ASKİ ekipleri gerekli müdahaleyi vakit kaybetmeden yaparak sorunu çözmüştür” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa