Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, merhum Başbakan Adnan Menderes’in 57. ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

        Başkan Alıcık, Başbakan Adnan Menderes’in ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı anma mesajında, “Ülkemizin kalkınmasına ve demokrasimize sağladığı katkılarla ilelebet hayırla yad edeceğimiz, Aydın’ımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı büyük minnet duyduğumuz kıymetli devlet adamı Adnan Menderes’e Cenabı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Başbakan Menderes ve arkadaşlarının, Türkiye’nin kalkınmasına ve demokrasiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı her zaman hayırla yad edileceğini belirten Alıcık, “Aydınımızın bağrından çıkmış, büyük devlet adamı Adnan Menderes’in 17 Eylül günü idam edilmesi Türk demokrasi tarihine telafisi mümkün olmayan derin bir yara açmıştır. Rahmetli Adnan Menderes’in hatıralarını saygıyla anıyor ve bu elim hadisenin Türk demokrasi tarihine ders olmasını diliyorum. İnanıyorum ki; merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk demokrasisine sağladıkları katkılar ilelebet hayırla hatırlanacaktır. Bu duygular ile Aydın’a ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı memleket sevdalısı, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i yad ediyor onun şahsında Cenabı Allah’tan tüm şehitlerimize mağfiret niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa