Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Efeler ilçesinde özel halk otobüsünün refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan üç kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre Yedieylül Mahallesi Aydınİzmir Karayolu üzeri Mehmet Akif Caddesi girişinde meydana geldi. TellidedeÜniversite seferini yapan 09 M 0117 plakalı şoför O.K. idaresindeki şehiriçi özel halk otobüsü önünde seyreden plakası öğrenilemeyen başka bir aracın hatalı dönüş yapması ile yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak refüje çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Otobüs şoförü O.K kazada yaralanmazken, çarpmanın etkisi ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan üç kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası hasar gören otobüs çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

        Polis kazaya sebebiyet veren diğer aracı bulmak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa