Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Ege Bölgesi’ndeki ziraat odası başkanları ve meclis başkanlarıyla gerçekleştireceği toplantı için 16 Eylül’de Aydın’a geliyor.

        Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden biri olan Aydın, 16 Eylül Pazar günü Ege Bölgesi’ndeki ziraat odası ve meclis başkanlarını ağırlayacak. Efeler ilçesindeki Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi’nde saat 13.30’da yapılacak olan toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli de katılacak. Büyük bir katılımla gerçekleşmesi beklenen toplantıda üreticinin yaşadığı sorun ve talepler ele alınacak.

        Yapılacak olan toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, “Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’yi Aydın’da ağırlayacağımız için çok mutluyuz. Aydın’ın yanı sıra İzmir, Muğla, Denizli, Burdur, Uşak, Manisa’daki ziraat odalarının başkanları ve meclis başkanlarının katılacağı toplantıda Bakanımıza sorun ve taleplerimizi aktaracağız. Verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum. Aydın, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı bir toplantı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa