Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç’un oğlu Dr. Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığına atandı.

        Cumhurbaşkanlığı tarafından Resmi Gazete yayımlanan kararnameye göre, Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığına Dr. Ali Taha Koç getirildi. Yeni sistemin en önemli ofislerinden biri olan Dijital Dönüşüm Ofisi, gelecek yatırımları için önemli konularda devlet kurumlarına destekte bulunması bekleniyor. Ofisin yeni başkanı Koç, daha önceden Cumhurbaşkanlığı Bilgi Teknolojileri Başkanı görev yapıyordu.

        Koç ailesini kutlayan AK Parti’li Köşk Belediye Başkanı Riftat kadri Kılınç, “Kıymetli büyüğümüz Atilla Koç'un oğlu Sayın Dr. Ali Talha Koç, Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı vazifesine layık görülmüştür. Daha öncede Bilişim Başkanlığı vazifesinde bulunmuş olan Sayın Dr. Ali Talha Koç'u tebrik ediyor, tüm hemşerilerim adına yeni vazifesinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa