Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki bakkalcı Murat Kafadar, işlettiği köy bakkalında iğneden ipliğe her şeyi bulunduruyor.

        Didim Hisar Mahallesinde köy bakkalı işleten murat Kafadar, yıllardır bölgede çiftçilik yaptığını bunun yanı sıra köyde de bakkal işlettiğini, günümüzde küçük bakkalları kasıp kavuran büyük alışveriş merkezlerine inat her şey bulundurarak müşterilerin genelde köyden tanıdıkları olduğunu ve her şeye rağmen mücadele verdiğini ifade etti.

        Uzun yıllardır bakkalında köylünün istediklerini bulundurduğunu belirten Kafadar, zamanla müşterinin ne istediğini belirlediğini ve bu nedenle bakkalda iğneden ipliğe her şeyin gazyağı ile çalışan lamba ve gazına varıncaya kadar az da olsa bulunduğunu belirtti.

        Çiftçilik yaptığı süre içerisinde bölgede yetişen bitki çeşitlerin de listesini oluşturduğunu kaydeden Kafadar, sırasıyla zeytin, incir, badem, üzüm, narenciye çeşitlerin ilçede sağlıklı gelişim gösterdiğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa