Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda yapımına başlanan Kuş Gözlem Terası’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

        Antik Dönemde Ege Denizi’nin bir körfeziyken, Büyük Menderes Nehri’nin taşıdığı alüvyonlarla denizle bağlantısı kesilip göl şekline dönüşen Bafa Gölü Tabiat Parkında 2018 yılı programında bulunan Kuş Gözlem Terası projesinin yapım işini Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay yerinde inceledi.

        Günay’a eşlik eden Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Osman Malkoç, Aydın DKMP İl Şube Müdürü Özcan Mersin ve müdürlüğe bağlı personeller yapılan iş ve işlemler ile önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

        Daha öncesinde yapılmış olan seyir teraslarını yerinde inceleyen Vali Yardımcısı Günay yapılan tüm bu yatırımlarla, sahip olduğu biyolojik çeşitlilik ile bir ilgi merkezi haline gelen Bafa Gölüne gelen ziyaretçilere verilen hizmet kalitesinin daha da arttıracağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa