Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “YKS tercih sonuçları listelerine göre üniversiteye yerleşen gençlerimizi tebrik ediyorum. Sizleri yetiştiren başta ailelerinizi ve öğretmenlerinizi kutlarım” dedi.

        YKS sonucunda üniversitelere yerleşen gençlere seslenen Pehlivan; “Üretmeden bağımsız kalamayacağımız gerçeğini dikkate alarak eğitiminizi sürdürmenizi diliyorum.

        Gençlerimizle ilgili üniversiteye sınavsız girebilme imkanın getirecek eğitim reformunu gerçekleştirmek, ön lisans mezunu gençlerimize lisans tamamlama imkanı konularında seçim beyannamemizde belirttiğimiz gibi yasama döneminde gerekli çalışmaları yapacağız. Staj yapan, çıraklık yapan gençlerimizin hizmetlerinin emeklilik sigortalarına sayılması, sigortalılık açısından başlangıç tarihi olarak esas alınmasını ön gören çalışmalarımızı yasama döneminde gündeme getireceğiz.

        Orta öğretimde puan esası ile öğrenci alacak Anadolu Lisesi sayısı konusunda da vatandaşlarımızdan gelen yoğun talebi gerekli yerlere ileteceğiz. Gençlerimizi tekrar tebrik ediyorum. Yarın sizin. İstediğiniz gibi bir Türkiye sizin ellerinizde. Büyük Atatürk'ün bütün ümidi Türk gençliği, başarın” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa