Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Atıcılık ve Avcılık İl Temsilciliğinin 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan Zafer Kupası Trap Şampiyonası Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Koçarlı Yeniköy Atış Poligonun gerçekleştirildi.

        Yaklaşık 50 sporcunun katıldığı müsabakalarda yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler, veteran erkekler vee takımlar kategorisinde yarışmalar gerçekleştirildi. Birbirine üstünlük kurabilmek için ter döken sporculardan başarı elde edenler kürsüde yer aldı.

        Yıldız erkekler kategorisinde M.Sami Albayrak 1’inci, genç erkekler kategorisinde Selahattin Özer 1’inci, Mehmet Özer 2’nci, büyük erkekler kategorisinde Ali Rıza Günaydın 1’inci, İrfan Mamur 2’nci ve Hasan Çapar 3’üncü ve son olarak veteranlar kategorisinde 1’inci Kemal Menderes, 2’nci Cahit Oktav Sabancı ve 3’üncü Abdulkadir Yurdumal oldu.

        Takım sıralamasında ise 1’inciliği Koçarlı Belediye Spor Kulübü, 2’nciliği Yeniköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü ve 3’üncülüğü Kuşadası Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü elde etti.

        Aydın Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı başarı bir müsabaka geçirdiklerini ve sporcuların hedefleri vurabilmek için kıyasıya mücadele sergilediklerini belirtti. Müsabakalara katılan tüm sporcuların çok başarılı olduğunu dile getiren Sabancı, müsabakalar neticesinde derece elde eden sporculara Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya ve takımlara da kupa takdim edildiğini belirtti. Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa