Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        9 günlük bayram tatili boyunca Kuşadası amfi tiyatroda gerçekleşen konserler serisi devam ediyor. Sibel Can, Şevval Sam, Mabel Matiz, Funda Arar’dan sonra Sıla ve Kenan Doğulu da Kuşadası’nda hayranlarıyla buluştu.

        Yaz konserleri kapsamında Ege'yi karış karış gezen Kenan Doğulu, Kuşadası Amfi Tiyatro'da yüzlerce hayranı ile muhteşem bir buluşmaya imza attı. Konserine yeni çıkardığı albümünden şarkılar ile başlayan Doğulu, coşkulu kalabalıkla hep bir ağızdan koro halinde seslendirdiği ''Issız Ada''nın ardından tüm seyircileri ''Bizde protokol filan yok. Herkes sahne önüne gelip keyfine bakabilir. Bizi dinleyen, değer veren kimseyi ayırt etmiyorum. Haydi herkes yanındakini dansa kaldırsın. Bu gece hep birlikte doyasıya eğleneceğiz. Hepinizi buraya yanıma bekliyorum.'' sözleri ile sahne önüne davet etti. Hayranlarının sahne önüne gelmesi ile birlikte ritmini biraz daha yükselten Doğulu, ''doksanlar güzeldir, doksanlardaki şarkılar özeldir ve daima özel kalacak şarkılardır. Haydi hep birlikte doksanlara gidiyoruz.'' diyerek hayranlarını coşturdu.

        Sıla’dan muhteşem konser

        Bu arada, Kuşadası amfi tiyatroda sahneye çıkan bir başka isim ise Sıla oldu. Yaz konserleri kapsamında Ege Bölgesi’nde hayranlarıyla buluşan Sıla, bu kez Kuşadası Amfi tiyatroda sahne aldı, hayranlarını çoşturdu. 'On'dan Kalan Şarkılar' konseptiyle Ege Turnesine devam eden ünlü sanatçıya neredeyse tüm şarkılarında hayranları eşlik etti. Hasta olmasına rağmen sahneye çıktığını belirten Sıla, buna rağmen performansından ödün vermeden yaklaşık iki saat boyunca sahnede kaldı.

        Kuşadası amfi tiyatrodaki yıldızlar geçidi, Sertap Erener ve Candan Erçetin konserleriyle devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa