Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ve İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, “Türk milleti Kurban Bayramı’na kavuşmanın, üzerimize vacip bir görevi bir kez daha yerine getirmenin manevi değer ve hazzını yaşıyor. Bayramlar; umutsuzluğun koyu sisini dağıtan, karamsarlığın kalın örtüsünü kaldıran, husumet ve kutuplaşmanın keskin ucunu törpüleyen birlik ve beraberlik meşalesi, dayanışma ve kardeşlik membaıdır. Kurban, aynı zamanda birbirimize daha yakın durmanın, birbirimizi tanıyıp önyargıları parçalamanın mübarek ve muazzez bir imkanıdır.

        Sıkılı yumrukları açmak, gerginlikleri yumuşatmak, küslükleri bitirmek, küskünleri barıştırmak, dargın yüzleri, solmuş duyguları, sönmüş ilişkileri, soğumaya terk edilmiş demli çay ile sohbetleri eski havasına ulaştırmak, Türk MilliyetçisiÜlkücü Hareketi arzu ve temenni ettiğimiz seviyelere çıkarmak amacıyla bu bayramı ulvi bir milat, kutsi bir misak olarak görüyoruz tüm dava arkadaşlarımı ve hemşerilerimi bayramlaşmaya bekliyorum. Kavgada hayır yoktur, ayrılık ve bölünmede sonuç yoktur.

        Biz ne yaptığımızı, neye sahip olduğumuzu ve nereye varmak istediğimizi biliyor ve bunu yüreklerimizde taşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milletimizin, kıymetli hemşerilerimizin, kahraman dava arkadaşlarımın , şehit ailelerinin, mazlum düşmüş Türkİslam dünyasının mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum.

        Bayram süresince tatil, akraba ve aile ziyareti maksadıyla yollara düşen vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını yeni acı ve kayıpların yaşanmaması için önemli görüyorum. Hac faraziyesi için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizin ibadetlerinin kabulünü Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramımız kutlu olsun, Rabbim büyük Türk Milletimizin yüzünü güldürsün, yar ve yardımcısı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa