Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemer ve Tellidede mezarlıklarına ziyaretler vatandaşlardan olurken ikramlar Efeler Belediyesi’nden geldi. Efeler Belediyesi, Arefe günü Tellidede ve Kemer mezarlıklarında yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek isteyenler için Bey Camii önünden her yarım saatte bir ücretsiz servis kaldırdı. Ayrıca mezarlıklarda vatandaşlara çay, su ve limonata ikram edilerek şapka hediye edildi.

        Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayatı kolaylaştıran küçük dokunuşlar yaptıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,” Mezarlıklarımızda bayram öncesi tüm bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımızı yaptık. Halkımızın Bayramı huzurlu ve rahat bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm talimatları ilgili birimlerimize verdik. Arefe gününde yapılan kabir ziyaretlerinin önemini biliyoruz. Bayramımızın huzur içinde geçmesi, insanlarımızın kabirlerini rahatça ziyaret edebilmeleri için Kemer ve Tellidede Mezarlıklarımıza ücretsiz servislerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca havaların sıcak olması nedeniyle ikram araçlarımızdan vatandaşlarımıza soğuk içecek ikramımız oldu. Efeler halkı her şeyin en iyisine layıktır ve biz de imkanlarımız ölçüsünde vatandaşımıza hizmet veriyor, küçük dokunuşlarla vatandaşımızın hayatını kolaylaştırıyor, birlikteliğimizi arttırıyoruz. Herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

        Ücretsiz servis ve ikramlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “ Çok güzel düşünülmüş bir uygulama, hizmet. Havalar sıcak olunca sevdiklerimizin kabirlerini ziyaret etmekte zorlanıyorduk. Ama Efeler Belediyesi’nin ikramlarıyla ferahladık, şapkalarla güneşten korunduk. Allah Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’dan razı olsun, hizmet uygulaması için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa