Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda; “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyi ve güzele yönelerek bayramları kutlamalıyız” dedi.

        Bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültürel ve manevi değerlerimizin güç kazandığı özel günler olduğuna dikkat çeken Akın mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar birleştirici niteliği ile toplumsal yaşamımız içinde önemli bir yere sahiptir. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi atmosfer; dargınlıkların unutulması, yoksullara yardım elinin uzatılması bakımından önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Aydınlı hemşerilerimizin ve Türkİslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa