Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Arama Kurtarma Ekibi Derneği (KAKEB) tarafından 17 Ağustos 1999'da Marmara Bölgesi’nde meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşları anma ve olası depremlerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Tünk’ün de katıldığı toplantıda depremden çok bilinçsizliğin öldürdüğüne dikkat çekildi.

        Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan KAKEB Başkanı Osman Özçam, Türkiye'de depremle yaşama bilincinin yerleşmediğini belirterek Türkiye’nin büyük fay hatları üzerine kurulmuş bir ülke olduğuna dikkat çekti. Bölgemizde her an büyük bir deprem olabileceğini belirten Özçam depremle ilgili bilinçlenmek isteyen vatandaşları derneklerine davet etti.

        Özçam’ın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Tünk ise 17 Ağustos 1999 tarihinde Marmara Bölgesi’nde gerçekleşen depremde yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, Kuşadası Belediyesi olarak depremle ilgili her türlü bilinçlendirme çalışmasına ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa