Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Söke ilçesinde, yol kenarındaki ağaca çarpıp şarampole yuvarlanan otomobildeki Hasan Samsondağ (55) hayatını kaybetti, sürücü ile oğlu ise yaralandı.

        Kaza, saat 03.30 sıralarında, Ağaçlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Söke ilçe merkezi yönünden Ağaçlı Mahallesi'ne doğru giden Ahmet Noğan (54) yönetimindeki 07 GL 949 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı.

        Kazada, otomobilde sıkışan Hasan Samsondağ öldü, sürücü Ahmet Noğan ve arka koltukta oturan oğlu Durmuş Kaan Noğan (22) ise yaralandı. Yaralı baba ve oğlu ambulanslarla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durmuş Kaan Noğan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa