Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşlara 'iyi bayramlar' diledi.

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2124 Ağustos tarihlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı için yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

        "Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, küslüklerin unutulduğu, birbirlerini kardeşçe kucakladığı günlerdir. Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçlar giderilir. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramının, başta Aydın'a, ülkemize, tüm İslam alemine ve dünya insanlığı adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle; Hemşerilerimizin, mesai arkadaşlarımın ve aile bireylerinin bayramlarını yürekten kutlar, esenlik dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa