Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Kuşadasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        Başkan Akın, Germencik’te gerçekleştirdiği projelerinden bahsederken Büyükşehir Adaylığı sürecinde Aydın ve 17 ilçede planladığı projelerini vatandaşlarla paylaşarak planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi.

        Gittiği her ilçede yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Akın Kuşadası ziyaretinde; Aydın’ın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışacaklarını ve bundan böyle ziyaretlerini daha da artırarak devam edeceğini dile getirdi. Başkan Akın “Aydın’ın tüm ilçelerinde ulaşılamayan ve hizmet alamadıklarını belirten hemşerilerimle karşılaşıyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinliyorum. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ve katılımcı planlama ile her ilçemiz hizmet görecek ve Aydın’ı hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. Beni Germencik Belediye Başkanlığımdan tanıyan ve bilen biliyor odamın kapısı yoktur. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda ulaşılabilir ve güvenilebilir bir Başkan olacağımın sözünü de veriyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa