Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇineMuğla Karayolu’nda mahsur kalan bir eşek yardımsever bir gencin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Hızla akan trafikte ve askıda kaldığı orta refüşden kurtarılan eşek yolun karşısında kendisini bekleyen arkadaşları ile gözlerden kayboldu.

        Çine Barajı Seyir Tepesi yakınlarında otlaması için bahçeye bırakılan eşeklerden biri bahçeden çıkıp karayoluna girdi. Zaman zaman hem kendisini hem de yoldan geçen araçları tehlikeye düşüren eşek yoldan çıkamadı. Trafiğin oldukça yoğun olduğu ve karayolunda çarpılmaktan korkan eşek daha sonra yolun ortasındaki bariyerden atlayarak kaçmak isteyince askıda kaldı. Bir süre bu şekilde bekleyen eşeği bu sırada otomobili ile Muğla’dan Aydın istikametine gitmekte olan Serdar Bozoğlan, aracını sağa çekip mahsur kalan eşeğin yardımına koştu.

        Önce trafiği kesen Serdar Bozoğlan, daha sonra eşeği arka ayaklarından kaldırıp askıda kaldığı orta refüjden kurtardı. Yardımsever gencin uzun uğraşları sonucu kurtarılan eşek yeniden özgürlüğüne kavuşup yolun karşısında kendisini bekleyen diğer eşeklerle otlamaya gitti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa