Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Didim ilçesinde, evinin çatı katında kaynak yaparken elektrik akımına kapılan 72 yaşındaki Nazmi Çetin hayatını kaybetti.

        Olay, bugün gündüz saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi 1077 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Güneş enerjisi sisteminin borularını tamir etmek için evinin çatı katına çıkan Nazmi Çetin, kaynak yaptığı sırada elektrik akımına kapıldı. Çetin'den bir süre haber alamayan yakınları yukarıya çıktığında yaşlı adamın yerde hareketsiz yattığını görerek durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yapptığı kontrolde Nazmi Çetin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi savcının ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

          

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa