Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Menderes Üniversitesi 20182019 EğitimÖğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları için 2038’i erkek, 494’ü bayan sporcu olmak üzere toplam 2532 öğrenci kayıt yaptırdı.

        Sınavın aşamaları hakkında bilgiler veren Sınav Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Ali Güreş “Şu an Spor Bilimleri Fakültesi olarak 4 bölüm 7 programa öğrenci alımı yapılacak, sınavlar sonucunda alınacak 310 öğrenciden 50’si milli sporculardan seçilecek. Birinci aşamada motorsal testlerden yeterli puanı alan adaylar, İkinci aşama olan branş sınavlarına (futbol, atletizm, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, yüzme, güreş ve ritmik jimnastik) katılmaya hak kazanacak. Bu sene ilk defa engelli sporcu alacağız” dedi.

        Kayıt esnasında Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) tarafından kendilerine verilen tişört ve aday numaralarıyla sınava katılan adayların, sınavın güvenliği ve geçerliliği adına herhangi bir sorun yaşamaması adına tüm değerlendirmeler kamera çekimleriyle kayıt altına alınıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa