Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Flora ve fauna açısından zengin özellikler barındıran Aydın’ın kaynak değerlerinin başında gelen ve 1994 yılında Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölünde yapılan çalışmalar ziyaretçilerin beğenisini topladı. Bölgeyi ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, çalışmalar hakkında Milli Parklar Aydın İl Şube Müdürü Özcan Mersin’den bilgi aldı.

        Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve beraberindeki heyet Tabiat Parkında yapımı devam eden Kuş Gözlem Kulesi Yapım işini ve tamamlanan projeleri yerinde inceledi.

        Önceki yıllarda yapımı tamamlanan Seyir Terasları ve Yürüyüş Yollarını inceleyen Yavuz, alanda yapılan temizlik çalışmaları ile Bafa Gölünün çehresinin değiştiğini ve turizm açısından önemli bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

        İncelemenin ardından Serçin Mahallesi sakinleri ile yapılan görüşmelerde yapılan çalışmalar ile planlanan projeler yöre halkına anlatılarak bölgede Bakanlığın yatırımlarının devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa